domingo, 24 de abril de 2016

PIXTON: CÒMICS ONLINE. UN RACÓ DE LLENGUA.

Fa un parell de setmanes  hem començat a utilitzar a l’aula una web per a la realització de còmics online. Es tracta de la pàgina PIXTON.COM.  Sabia de les possibilitats de la pàgina i que, d’una o altra manera els meus alumnes i alumnes acabarien implicats i motivats en la realització dels còmics, però la realitat ha  superat les expectatives.




La facilitat en la construcció dels còmics i la quantitat de recursos gràfics que ofereix fan d’aquesta web (també en aplicació per a telèfons i tabletes) un recurs molt interessant per treballar la competència lingüística.

Heus aquí una mostra de les possibilitats que ofereix tot i que encara estem en un moment molt introductori. Tot i que, inicialment, pot semblar complexa els nens i nenes la manipulen amb molta facilitat i en molt poc temps.





Hi ha una versió gratuïta amb algunes limitacions però serveix perfectament. Hi ha també, fet prou interessant, l’opció d’utilitzar-ho com a escola. Una opció que et permet tenir diversos estudiants registrats i fer un seguiment dels seus treballs online.


Pels experts hi ha també opcions com pujar imatges, sons i objectes propis per tal de personalitzar encara més els còmics.
Doneu-li un cop d’ull, segur que no us deixa indiferents i us funciona molt bé com a racó de llengua

David Sánchez 

No hay comentarios:

Publicar un comentario